maandag 26 januari 2009

vandaag...


...heb ik dit kaartje afgemaakt..Het lag al een paar dagen op de tafel,en het kwam er maar niet van..Maar nu is 'ie klaar.. :)

woensdag 21 januari 2009

nog eentje...


Ik heb de smaak te pakken vandaag...bijna hetzelfde kaartje, maar nét even iets anders....
Ik heb het papier van K&Company gebruikt, de vlindertjes zijn van de Double-Do,maar ik gebruik ze op mijn CuttleBug.

nostalgische kaart..


..Mijn schoonmoeder had laatst via de mail een grappig gedicht, speciaal voor vrouwen, toegestuurd gekregen...Aangezien ze geen printer heeft, had ze mij gevraagd om dat eens voor haar uit te printen..Ik ben dat toen helemaal vergeten,maar nu komt haar verjaardag eraan, en dit leek me dus een goed moment om dit in een kaart te verwerken..Het gedicht bleek nogal lang te zijn, en paste niet op één blaadje. Dusss..het was even piekeren maar ik ben eruit gekomen...


:)
....ik wil hier nog een kleine toevoeging bijzetten...Ik heb eindelijk weer de site weer te pakken waar ik mijn inspiratie vandaan heb gehaald..hier http://www.beataewa.com/ kwam ik de kaart tegen die ik écht prachtig vond, en met dit voorbeeld, heb ik mijn kaart gemaakt..Ik vond het wel zo eerlijk om dit even te vermelden... :D
Trouwens, ze heeft veel meer prachtige dingen op haar blog staan, dus zeker de moeite waard om te bekijken...

maandag 19 januari 2009

You've been my sister....


Geweldig zijn die nostalgische plaatjes,he? Dit is een kaartje voor mijn zus (-je)..Even snel een foto van gemaakt voordat ik hem opstuur..


donderdag 15 januari 2009

Van Sandra gekregen...


Erg leuk, zo'n kadootje in m'n brievenbus...Sandra had op haar blog ( http://sanswereld.blogspot.com/ ) prachtige kaartjes staan, en verlootte die kaartjes onder een paar meiden die dat leuk zouden vinden..Nou,daar zeg ik geen nee tegen, en ja hoor..Ik was één van die gelukkigen die zo'n leuk kaartje mochten ontvangen..Thanxs Sandra!!! Erg leuk idee van je..

Dit is het kaartje...Mooi he?

Wow...das heftig,haha... ik klikte op de foto die ik hieronder net heb geplaatst...Niet schrikken hoor,maar ze worden dan MEGA-groot....Oke, zodra ik ietsje meer tijd/zin heb, ga ik proberen om dat te veranderen..Verder moet ik zeggen dat ik al aardig gewend ben aan deze blog..Ik denk dat ik 'm houd.. :)


Gisteren eindelijk weer eens 2 kaartjes gescrapt..Ik heb bij het onderste kaartje zelf een reepje papier door de Dymo-lettertang gehaald, en daarna de letters een beetje opgeschuurd..Ik vind het resultaat zelf erg leuk...en zal deze techniek zeker vaker gebruiken....Nu ben ik niet meer afhankelijk van die plastic letters..

maandag 5 januari 2009

Weekkalender 2009

T'is bijna traditie geworden om mijn kalender die in de keuken hangt te scrappen..Dit is alweer de 3e, of is het nu de 4e die ik gescrapt heb..Ik zal eens tussen mijn foto's rondneuzen, en misschien dat ik ze op een later tijdstip bijvoeg..Dat vult de boel hier ook een beetje op.. :D

Anyway....tadaaa...dit is'm..mijn nieuwe weekkalender 2009..