donderdag 28 mei 2009

gescraplift

Yes..! Dankzij Anne (http://bodilsscrappeverden.blogspot.com/ ) heb ik weer zin gekregen om een kaartje te scrappen..Zij maakt echt geweldig leuke dingen ..Als je haar blog bezoekt,kan je zo zien waar ik mijn inspiratie vandaan heb.... In scrapland noemen ze dit scrapliften,als je een ander als voorbeeld gebruikt..maar eigenlijk is het gewoon een ideetje jatten..haha..
Thanxs Anne..Zie het maar als een compliment.. :D

zaterdag 9 mei 2009

Money gift card




Yes..ik ben toch weer lekker bezig geweest..Nadat ik ergens op een blog een paar ideetjes had opgedaan, ben ik aan deze moneygift-cards bezig gegaan..Zo simpel te maken..en zijn ze niet schattig??

woensdag 6 mei 2009

dat werd tijd...






..het is al lang geleden dat ik heb gescrapt..Op één of andere manier lukt het me niet om er aan toe te komen..gewoonweg omdat ik het te druk heb met allerlei andere dingen..



..maarrrr vandaag voor het eerst in weken weer een kaartje gemaakt..Tjonge,dat viel me nog tegen zeg....ik was even bang dat het me niet meer zou lukken..Het is geen moeilijk kaartje maar ik ben er toch een paar uurtjes mee bezig geweest...ik hoop dat de volgende weer een beetje vlotter uit mijn handen komt..

bedankt voor het kijken..


lieve groet,

marian