dinsdag 28 juli 2009

So Tweet

..So Tweet...zo'n grappig stempeltje...Ik ben vandaag (en gisteren..) lekker bezig geweest met een foto te scrappen...Dat is lang geleden,want ik ben de laatste tijd eigenlijk alleen maar bezig met scrapkaartjes....dat vind ik erg leuk om te doen,maar de stapel foto's waar ik iets leuks mee wil doen,stapelt en stapelt maar op...
Eigenlijk is dit (alweer..!!) een kadootje,en ik moet het nog geven, dus wil ik nu nog niet te veel laten zien, want ik vermoed dat ze deze blog ook af en toe bekijkt.. :),en dan is het geen verrassing meer...
..maar deze foto is toch al ' so tweet' !!!

lieve groet,
Marian

zondag 19 juli 2009

speeldoosje


4 bij 5cm is dit speeldoosje maar...Is 'ie niet leuk?? Draai aan het minizwengeltje en je hoort Tchaikovsky's Zwanenmeer in een tinkelende versie..Zo schattig..

fijn weekend,

groetjes,Marian

vrijdag 17 juli 2009

With Love




Voor Stefanie en Abdel...
with Love...

...deze kaart heb ik vorig jaar ook al eens gemaakt.Ik had hem opgestuurd naar mijn tantezeggertje die op die dag zou trouwen. Zelf zaten we toen op Kreta te genieten van onze vakantie.Achteraf hoorden we pas dat mijn kaartje helemaal nooit aangekomen was..Erg sneu..vooral voor haar en haar lieve man..De 16e juli was hun 1e trouwdag..en nu is mijn kaartje gelukkig wel aangekomen...En ik vind dit kaartje toch nét even beter gelukt dan de vorige..


Fijne vrijdag....liefs,marian

zondag 12 juli 2009

Newborn Baby

Xi-Anne...Wat een bijzondere naam
voor dit kleine newborn meisje...

En nu gaat het wel heel erg roze worden op mijn blog met dit geboorte-felicitatiekaartje...
Op zich vind ik dat niet erg,want zelf ben ik moeder van 2 zoons, die ondertussen alweer 16 en 21 jaar zijn..
Dit kaartje is simpel te maken van een
dubbel gevouwen A4tje.
Als je goed kijkt zie je de vouwen,
en in de openingen zijn de tags met wat lieve woordjes en rijmpjes verstopt..

Groetjes,Marian

vrijdag 10 juli 2009

geboortekaartjes


......Hallo allemaal..pfftt..wat kan je toch aan het rommelen zijn met zo'n fotobewerkingsprogramma..maar, het is me nu eindelijk (!)gelukt om een collage te maken...Met Picasa..heel gemakkelijk,dat wel,maar ik kon nooit meer de foto op mijn eigen pc vinden,ha!
Nu nog netjes mijn tekst hier neerzetten,dát wil dus niet zoals ik het graag zie,maar ik vind het nu wel genoeg voor vanavond..


dan is het nu eindelijk zover dat ik de geboorte-kaartjes


mag laten zien..Ik heb ze al een hele poos klaar..Het is dus niet zo dat ik de laatste tijd niks gedaan heb...Het was nu alleen nog maar wachten tot de kleine baby zich aankondigde.Het is het eerste kleinkindje van een vriendin van mij..Samen met haar heb ik deze geboortekaartjes gemaakt.

Heel leuk werk,en de jonge moeder "to be",was er erg blij mee.Zelf had ik het kaartje liever met een zacht pastelkleur lintje gemaakt(zoals in de kleine foto hieronder),maar hee, de 'klant"is tenslotte koning....en nu heb ik alleen het roze lint gebruikt om de kaartjes bijeen te houden.

De kaarten-bewaardoos is eigenlijk een schoenpoets-bewaar doos.


Een fijn weekend,
lieve groet,


marian