woensdag 30 september 2009

eventjes iets anders aan mijn hoofd..

lieve medescrappers, (en alle andere blogbezoekers...) ik wil hier eventjes iets kwijt...en daar is een blog natuurlijk dé plek voor...ik ben op dit moment niet echt veel aan het scrappen..en dat terwijl ik eigenlijk veel,héél veel tijd heb om me daarop te storten....Het is namelijk zo dat mijn lieve, lieve man, mijn "bikkel in Kabul" zoals ik hem noem.. :-) op dit moment in Afghanistan zit..Jaja..I know, het is nu op dit moment niet de beste plaats op de wereld om daar nu te verblijven.. Joop is daar op dit moment al bijna 11 weken..16 juli is hij vertrokken van zijn kazerne in Münster (Duitsland) In november komt hij gelukkig thuis voor verlof,maar daarna gaat hij weer richting Afghanistan...In totaal is hij 6 maanden weg..Gelukkig wonen onze 2 zoons (16 en 21 jaar) nog lekker thuis,zodat ik niet helemaal alleen ben..
Maar het allerfijnst is nog,dat Joop lekker kan mailen, en geregeld een belletje naar huis kan doen.. Het gaat goed met hem, en ik ben hartstikke trots op hem..
Vandaar dat ik hier even een collage van hem plaats.....

Ik weet dat mijn blog iedere dag redelijk bezocht word,dat vind ik echt heel leuk om te zien...maar mocht je gedacht hebben, dat er niet meer gescrapt word...ja, dat klopt wel,haha..maar nu weet je wat de reden is...ik heb gewoon ff wat anders aan m'n hoofd...de eettafel ligt vol met allerlei dingetjes die ik nog moet scrappen, dus het ligt allemaal klaar.........ik hoef alleen maar te beginnen...ha!!lieve groet,
Marian

woensdag 2 september 2009

Lavendel en een kopje heide..Prachtige lavendel en een kopje heide.. :)
Naast mijn scrap bezigheden ben ik ook geregeld in mijn tuintje bezig..Heerlijk vind ik dat.
De lavendel is nu uitgebloeid en moest gesnoeid worden..Wat is die lavenkleur nu mooi...Daar moest ik wel even een foto van maken..en ja, die kop en schotel met heide (een verjaardagskadootje..) kleurt er nu prachtig bij..
Dat snoeisel van de lavendel gooi ik natuurlijk niet zomaar weg..Dat knip ik af, en hang het te drogen..Die geur is zo heerlijk...Daar heb ik wel een jaar plezier van....tot de struik volgend jaar weer staat te bloeien in mijn tuintje..

Groetjes,Marian