vrijdag 25 december 2009

Money giftcard



...gisteravond op de valreep toch nog snel twee money-giftkaartjes voor mijn jongens gemaakt..Ja, dat had ik achteraf best wel wat eerder kunnen doen..dus om 00.30uur dacht ik....oke....nu is het wel erg laat aan het worden...maar de kaartjes waren af, en het geeft toch weer net ietsje leuker..Ik heb ze al eens eerder gemaakt,maar dit keer heb ik een mask van Tim Holtz gebruikt..Jee, wat een leuk effect geeft dat..dat smaakt naar meer...   :-)


fijne kerstavond nog...
groetjes,Marian

maandag 21 december 2009

Twins For Life



Heel in het begin ( zo''n 5 jaar geleden..) toen ik pas met scrappen begon, dat ik eens met een vriendin naar een workshop in " De Duif "  ben geweest om de beginselen van het scrappen te leren..
Ik was meteen verkocht, én verslaafd aan het scrappen geraakt..En al vond de vriendin het ook heel leuk om te doen..toch heeft ze niet  díe gekte en díe passie die je wel een beetje nodig hebt...
Na een opruim-woede van haar, heb ik een tas met allerlei scrapspulletjes van haar gekregen..omdat ze er toch niets meer mee zou doen...Altijd leuk om zoiets te krijgen.. :D
Nu vond ik tussen de scrap-papieren een tweetal foto's van haar tweeling..Waarschijnlijk met de bedoeling dat ze iets leuks met de foto's wilde doen....Het zijn wel wat oudere foto's, want de meisjes zijn ondertussen ook al bijna 17 jaar..
Nu heb ik één van die foto's, waar de tweeling in de wagen lag, doormidden geknipt, en er een scrap-pagina omheen gemaakt....Wat zal ze raar opkijken als ik die haar geef, want ze heeft natuurlijk helemáál geen idee dat ze de foto's in de tas had laten zitten..






















Groetjes,
Marian

vrijdag 18 december 2009

Weekkalender 2010










































Tatatadaaaaaa!!!!....hier mijn weekkalender 2010...Gisteren nogal lang mee bezig geweest, en zag door de bomen het bos niet meer...(..of was het door de bende de tafel niet meer?? haha..)
Anyway...dit is 'm geworden..




















groetjes,Marian

een kerstwens voor iedereen....


zondag 13 december 2009

This Christmas


Kerst 2009...Ik ben even lekker aan het stoeien geweest met Picasa 3.
Zo kan iedereen toch op een heel eenvoudige manier een mooie collage maken...Sfeervol plaatje ,toch?

En al ziet mijn huisje er nu wel heel gezellig uit....toch ben ik heel eerlijk gezegd niet zo heeel gek van die kerstperiode..Ja,oke, natuurlijk...alles ziet er wel heel warm en sfeervol uit in de wintermaanden, en die kerstboom hoort daar in december ook zeker bij..dat is iets waar ik wel van houd...maar heeft (..althans voor mij...) niks met de oorspronkelijke kerstgedachte te maken...Ik word ook helemaal nerveus als ik al die gestresste gezinnen in de winkels hun inkopen voor de kerst zie doen..Kerst-hysterie...dat is het vooral..en je kunt er niet aan ontsnappen,want ik betrap me er zelf op,dat ik zelf ook meedoe, of ik nu wil of niet..

Hmm, nu ik dit teruglees,klinkt ik niet erg gezellig..maar dat misschien ook omdat Joop deze kerst in Kabul, Afghanistan zal doorbrengen..Dat zet je wel aan het denken..en je beseft dat het niet voor iedereen op deze wereld vanzelfsprekend is,dat je een warm huis en familie hebt waar je naar toe kunt gaan.Dan denk ik niet alleen aan Joop die nu niet thuis komt, maar vooral aan die kinderen die in oorlogsgebied zijn grootgebracht, en daar nu nog steeds moeten leven...Ondertussen zijn dat tieners en volwassenen geworden,die niet beter weten...Je zult daar maar geboren zijn.....


Ondertussen missen hier de jongens hun vader, en ik mijn man,maar weet dat ze hun werk doen,zo goed ze kunnen...en als is het een druppel op een gloeiende plaat...alle beetjes helpen,een klein beetje is daar al erg veel...

Dus, deze is voor jou, Joop...
we denken aan je.. maar dat wist je wel... :)


“ It is easier to start wars than to end them.
It is easier to blame others then to look inward;
to see what is different about someone than to find the things we share.
But we should choose the right path.
Not just the easy path.
There is also one rule that lies at the heart of every religion
 - that we do unto others as we would have them do unto us.
This truth trancends nations and peoples- a belief that isn’t new;
that isn’t black or white or brown; that isn’t Christian, or Muslim or Jew.
 It’s a belief that pulsed in the cradle of civilisation,
and that still beats in the heart of billions."


( Barack Obama)

donderdag 3 december 2009

en dan nu...the little boys overall...




Ja, ...na het succes van het jurkje kon dit niet meer uitblijven...ik moest en zou er een broekje bij maken..wéer met behulp van een al bestaande template,waarvan ik niet meer weet waar ik die ook al weer vandaan had..
is 'ie niet lekker stoer geworden??




fijne dag, allemaal..lieve groet,Marian

dinsdag 1 december 2009

Little girls dress


..wat kan je soms een plezier hebben met een kaart...Deze was zó leuk om te maken....ik ga er vast en zeker nog eens eentje bij maken....Zó cute...Het papier is natúúrlijk weer van K&Company...Met dit papier is het natuurlijk nooit moeilijk om er iets leuks van te maken.. :D




 update: 22 januari 2010....:
Omdat ik vandaag via deze blog (http://madeliefjuh.blogspot.com/) op de site van Annette ( http://www.annettescreafarm.com/c-587433/januari-2010/ ) dit berichtje zag,dacht ik meteen aan mijn eigen jurkje..
Oke, ik had hem al wat eerder op mijn blog geplaatst...maar ik vind hem zelf wel de moeite waard om er ook even mee te showen,natuurlijk,...  :-)

lieve groet,Marian