zondag 28 februari 2010

Hello Baby....

 Ik was voor dit pakketje gevallen omdat er zulke gave stempels bij zaten..én omdat de baby-plaatjes wel heel erg snoezig zijn.Maar toen ik er eenmaal mee aan de gang ging vond ik het wel héél erg zoet worden, en nu ben ik daar niet helemaal vies van, maar zelfs dit gaat me bijna een beetje te ver..
Ik heb geprobeerd dat zoete af te zwakken door er een stukje karton achter te gebruiken, en ik geloof dat het wel scheelt....
Ik ben er bijna 2 dagen mee aan de gang geweest...
.......Maar op zich was dat nog niet zo heel erg,want ik heb nu eidelijk een heerlijke scrapplek!!! Ja hoor...niet meer dat geklungel, en die enorme chaos aan de eettafel in de kamer..
We zijn bij IKEA geslaagd voor een geweldig handige kast... Veel scrappers hebben ook zo'n "Expedit"-kast staan, en nu begrijp ik ook waarom! Wat een praktisch ding...De perfecte afmeting voor het scrapformaat.
Daar een handig werkblad onder,...jaha..erónder...en dat werkblad rust weer op een paar handige kolom-poten! Ik ben er zo blij mee...En dat alles staat in de keuken...met een heerlijk muziekje, van onder andere Adele, Beyonce en natuurlijk Mary J.Blige heb ik een heerlijke hobbyplek....Ik kom de keuken bijna niet meer uit,haha..
Ik zal er binnenkort ook een foto-tje van maken.... :-)

groetjes allemaal...Liefs,Marian

donderdag 18 februari 2010

Gewonnen!!!!!

Yeahhhhh.....Ik kreeg eerder deze week te horen dat ik met mijn inzending bij Jacobi-Drachten, de Valentijn-challenge heb gewonnen!!
Weliswaar niet met mijn kaartje van dit jaar, maar met mijn Valentijnkaartje van vorig jaar..Je mocht meerdere kaartjes inzenden,dus ik dacht,wie niet waagt,die niet wint...En ja hoor.....joepieeeeeeeee...gewonnen!!

Ik had het echt niet verwacht,vooral omdat de andere inzendingen allemaal met heeeel andere stempels waren gemaakt.....
Ik dacht,dan houden ze vast niet zo van mijn "vintage-stijl "...
Maar wát een leuke verrassing...toch nog gewonnen....en even, heel even was ik er bang voor dat ik dan misschien een stempelsetje van Magnolia, of iets met egeltjes of snoesjes of zo zou winnen.....
En ik besef dat dit allemaal wel erg ondankbaar klinkt,maar dan had ik er liever een ander mee blij willen maken....dát dan weer wel..  : P...we houden tenslotte niet allemaal van hetzelfde,en dat is maar goed ook,dat maakt het scrappen zo leuk en zo persoonlijk..

En hey,sorry meiden.....De enveloppe met mijn prijs viel vandaag door de bus...spannend,haha...
And I love them!!! Mooie stempels hé?
Jabobi,bedankt!! Ik ben er superblij mee, en ga er zeker iets leuks mee doen..


groetjes,Marian
(..en dit was dus mijn  inzending waar ik in de eerste plaats mee gewonnen had..en de andere is op deze post terug te zien..)

ps; hier nog een kleine toevoeging....
Ik heb net Folkje van Jacobi bedankt voor de mooie stempels, en ik krijg een superleuk berichtje terug...
ze vertelde nog eventjes  dat ze het leuk vond dat ik er zo blij mee was, en dat het zeker verdiend was omdat ik met beide kaarten op de eerste plaats sta.....!!!!! Hoe vind je die?????
whoohooo!!!! Ik ga bijna naast mijn schoenen lopen...hahaha

zaterdag 6 februari 2010

wishing you the fairy best....

jaaa, ik heb ze weer gevonden..Een poos terug...( ik denk wel een jaar,als het niet nóg langer is.. ) heb ik een aantal mooie plaatjes uitgeprint op de printer, en daarna goed opgeborgen in een mapje..
En ja hoor..gisteren zocht ik iets héél anders, en tadaaa..daar was mijn mapje met mooie plaatjes weer..
zo vind je weer eens iets..haha..



ps; ik zie dat mijn blog de laatste steeds vaker bezocht word..mét en zonder leuke comments...hartstikke leuk, meiden! Ik waardeer de berichtjes enorm,vooral omdat ik weet dat het soms niet zo gemakkelijk gaat..
Bij sommige blogs van jullie moet ik vaak ook 3x proberen voordat mijn reactie er staat..maar het is wel erg leuk om ze te lezen,weet ik nu uit ervaring,dus ik doe het graag..

Een fijn weekend allemaal..
lieve groet,Marian