vrijdag 22 november 2013

Stoere postzakkenstof

( voor details, klik op de foto's)
Deze stof vind ik me toch stoerrrr!!! :) Ik ben gék op stofjes. Maar ik moest er wel een doel voor hebben natuurlijk. Nou, dat is toevallig!
 In de keuken hebben we eigenlijk naast het aanrecht een stukje vrij waar we een tafeltje hadden neergezet...Praktisch, vroeger voor het koffiezetapparaat, maar tegenwoordig maken we eigenlijk alleen maar oploskoffie..ja, ik weet dat veel mensen ervan gruwen,maar ik vind het heerlijk..even de waterkoker aan...een schepje oplos in een kopje, water erop, en de koffie is klaar.
En voor die drie á vier kopjes koffie die ik op een dag drink, daar hoef ik geen volle koffiepotten voor te zetten.Nu heeft tegenwoordig zowat elke huishouding wel een senseo-apparaat in huis, maar ik vind de koker wel zo gemakkelijk.
( voor details, klik op de foto's)
Anyway...ik dwaal af....ik had ooit onder dat tafeltje een roede gemaakt, zodat ik er een knus gordijntje aan kon hangen ( dit weer ten doel om de rommel :/ eronder te verhullen)
Dit gordijntje hangt ondertussen al heel wat jaartjes, dus ja! Hier was mijn kans om de postzakkenstof te gebruiken.


( voor details, klik op de foto's)

...dit rolletje lint had ik laatst bij de Wibra gevonden...Geen idee waarom, maar die móest ik meenemen...Zeg nou zelf.. 5 meter voor 69 cent..dat laat je toch niet liggen?? :)

( voor details, klik op de foto's)

....bedankt voor je bezoekje,en een heel fijne dag. Groetjes,Marian

zondag 3 november 2013

Kreadoe 2013

Wát een leuke dag hebben we gisteren gehad.
Met de trein ( met de goedkope kaartjes van Kruidvat) naar Utrecht. Gezellig met een vriendin een heerlijk dagje uit. 
Hier kijken we eigenlijk het hele jaar wel zo'n beetje naar uit. 

Zo leuk weer, het is een beetje het gevoel van een kind in een speelgoedwinkel....totdat er iemand door de speakers riep dat over tien minuten de deur gaan sluiten!! WAT???....Dat moet een vergissing zijn. 

We waren pas halverwege de tweede hal! Dus je begrijpt....één dag is te weinig voor de hobbybeurs.  

Op de stand van Hobby-compleet de Duif eventjes gekletst met Hanny, en kennisgemaakt met haar man, en Martha letterlijk en figuurlijk tegen het lijf gelopen.

 Tijd om wat langer te kletsen was er niet, want oh, wat was het drúk!

Als ik in Utrecht zou wonen, zou ik een paar dagen op de beurs willen zijn, en dan alle workshops uitproberen.haha.. 

Echt veel hebben we niet gekocht, maar toch wel wat leuke ideetjes opgedaan, en daar gaat het om. ....bedankt voor je bezoekje,en een heel fijne dag. Groetjes,Marian