woensdag 30 september 2009

eventjes iets anders aan mijn hoofd..

lieve medescrappers, (en alle andere blogbezoekers...) ik wil hier eventjes iets kwijt...en daar is een blog natuurlijk dé plek voor...ik ben op dit moment niet echt veel aan het scrappen..en dat terwijl ik eigenlijk veel,héél veel tijd heb om me daarop te storten....Het is namelijk zo dat mijn lieve, lieve man, mijn "bikkel in Kabul" zoals ik hem noem.. :-) op dit moment in Afghanistan zit..Jaja..I know, het is nu op dit moment niet de beste plaats op de wereld om daar nu te verblijven.. Joop is daar op dit moment al bijna 11 weken..16 juli is hij vertrokken van zijn kazerne in Münster (Duitsland) In november komt hij gelukkig thuis voor verlof,maar daarna gaat hij weer richting Afghanistan...In totaal is hij 6 maanden weg..Gelukkig wonen onze 2 zoons (16 en 21 jaar) nog lekker thuis,zodat ik niet helemaal alleen ben..
Maar het allerfijnst is nog,dat Joop lekker kan mailen, en geregeld een belletje naar huis kan doen.. Het gaat goed met hem, en ik ben hartstikke trots op hem..
Vandaar dat ik hier even een collage van hem plaats.....

Ik weet dat mijn blog iedere dag redelijk bezocht word,dat vind ik echt heel leuk om te zien...maar mocht je gedacht hebben, dat er niet meer gescrapt word...ja, dat klopt wel,haha..maar nu weet je wat de reden is...ik heb gewoon ff wat anders aan m'n hoofd...de eettafel ligt vol met allerlei dingetjes die ik nog moet scrappen, dus het ligt allemaal klaar.........ik hoef alleen maar te beginnen...ha!!lieve groet,
Marian

2 opmerkingen:

 1. Hi!

  Thank you so much for your sweet comment in my blog!
  I'm adding you to my bloglist, so I can come back and visit you sometimes!

  Have a great weekend! Hugs, Lena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wordt altijd emotioneel als ik dit lees.
  Kan me voorstellen dat dit heel moeilijk voor jullie allemaal is. Aan de ene kant ben je natuurlijk heel erg trots maar aan de andere kant toch ook heel ongerust en mis je hem.

  Ik heb echt heel veel waardering voor jullie mannen en gezinnen!!

  xxxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen

reacties zijn welkom :)