woensdag 14 juli 2010

7500 !!!!

Wauw...kom ik op mijn blog,zie ik dat ik al 7500 bezoekers op mijn teller heb staan...Woehoeee!!!...en ja, dat zijn écht bezoekjes van anderen,want de teller heb ik zo gezet dat hij mijn eigen IP-adres negeert...
Ik ben trots op mijn blog.....
Als ik zo eens terug blader naar mijn eerste scrap-dingetjes, dan zie ik zelf dat ik er op vooruit ga..
Sommige dingen zou ik nu hééél anders hebben gedaan..
Maar het is zo leuk om te doen, en de spulletjes en papiersoorten worden iedere keer mooier...én vergeet die prachtige stempels niet...
Vandaag is het 30 graden..,maar met zo'n heerlijk windje..Ik had zin om even te wandelen,want het is gewoonweg té heet in huis..en ja, hoor..dan kom ik inderdaad langs de Voorstreek, zomaar langs De Duif..hééél vervelend...hihi..ik heb een papierblokje van October Afternoon meegenomen, plus wat losse vellen..Mooi he?


Oh, ja..ff nog tussendoor..Vergeet ik bijna te vertellen dat ik het zó leuk vind om de reacties te lezen..bedankt meiden!

.......en het valt sommigen al op dat ik niet zo heel veel scraps laat zien...ja, dat vind ik zelf ook jammer, maar ik moet míjn ritme weer een beetje zien te vinden...we hebben er sinds een paar maanden namelijk een puppie bij.....!!! Het is zo'n poepie!! Maar oh..je hebt er wel eerst je handen aan vol hoor..want het is uiteindelijk wel weer zo dat moeders meestal voor de wandelingetjes opdraait...Nu is dat weer niet zo erg, want het blijft leuk met zo'n klein hondje...Ze heet Charlie, en is een laagbenig Jack Russeltje...
Daar komen zeker ook eens mooie Lay-Outs uit tevoorschijn....


Bedankt voor jullie bezoekjes...en natúúrlijk kom ik ook geregeld bij jullie langs voor een blogbezoekje...Het is ook geen wonder dat ik geen tijd overhoud voor het scrappen zelf...haha Ik ben verslaafd aan al die leuke blogs die ik overal tegenkom..

fijne dag allemaal..
lieve groet,Marian

5 opmerkingen:

 1. Wat heb je mooi scrappapier gekocht. Ik moet zaterdag maandag en dinsdag werken en zal dan ook eens kijken of er nog iets nieuws voor mij is. Ik werk niet zoveel meer en zie dan ook alle nieuwe dingen niet meer binnen komen.

  Jullie nieuwe pup is ook een snoepje.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de bezoekers..enne dat papierblok is heel mooi!
  Je hondje...nu ik haar zie mis ik de mijne heel erg ik had ook een jackie, hoogbenig en ze heette sasha ze is er al even niet meer, maar ze had precies zo'n koppie...vele plezier met haar maar dat lukt wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi blog heb je, ik vind het echt prachtig wat je allemaal maakt.
  En de kleine Charley krijgt een kusje van onze Miss Amy.

  groetjes trudette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, wat een schatje! Ik ben helemaal verliefd! Geen wonder dat je geen tijd meer hebt om te bloggen! Maar het voordeel is dat je haar steeds uit moet laten, en dan zou je toevalling nog eens over de Voorstreek kunnen komen. ;)
  Mooie spulletjes hebben ze daar hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje!!!!!!!!!!! Mijn eerste hond was ook een Jack Russel, zulke leuke hondjes.
  Groetjes, Maria

  BeantwoordenVerwijderen

reacties zijn welkom :)