maandag 16 september 2013

...changes...

ach ach...zo jammer toch, zó jammer dat ik mijn blog zo verwaarloosd heb. En al mag mijn scrappen op een wel héél laag pitje staan, toch ben ik nog wel creatief bezig, maar dan met heel andere dingetjes..
Om mijn blog toch maar wat levend te houden, zal ik mijn andere uitspattingen hier ook maar gaan vermelden, anders ben ik nog bang dat ik mijn trouwe volgers helemaal ga verliezen. ;)
Ondertussen is er heel wat gebeurd, hier in huize Dijkstra.
Joop is ondertussen met (vervroegd) pensioen ( al wil hij van deze kreet niks horen haha) ...heerlijk om met 56 jaar hiervan te kunnen genieten.
Dus geen weekend-huwelijk meer. Dit is een hele ommekeer in ons leven en we moeten allebeide onze draai weten te vinden...dit valt niet altijd mee, maar we gaan nu de goeie kant weer op.
Daarnaast is onze oudste zoon (25 jaar) op zichzelf gaan wonen...Dus, jaaaa...een beetje empty-nest-syndrome gevalletje hier, al was dat gelukkig van korte duur.
Want door zijn vertrek kwam er hier een mooie slaapkamer voor terug...haha
En ja hoor,,,,mijn hele hobbytoestand is naar boven verplaatst. Zó, wat een ruimte, heerlijk!!
Oh, ja, manlief mocht ook een hoekje van de kamer hebben, dus we delen nu de extra kamer :)
Nu Joop thuis is, hebben we meer tijd om iets aan onze woning te doen, dus zijn we lekker aan het sausen geweest, en een nieuwe laminaat-vloer ligt nu sinds een paar dagen in onze kamer/hal/keuken mooi te wezen...
oke, dan hieronder maar een paar foto's van wat me ondertussen een beetje bezig hield.
Binnenkort de hobby-kamer een beetje inruimen, en wie weet is mijn volgende berichtje, er eentje met een paar foto's van mijn nieuwste scraps..


...gewoon een leuke impressie van mijn nieuwe plankje (IKEA) in de keuken,,,
...en we hadden een nieuwe boxspring-bed gekocht. Wat slaapt dat heerlijk, zeg.
Nu zijn we zelf bezig met een headboard te maken. Joop heeft de planken aan de muur bevestigd, en al ziet het er nu al gaaf uit, toch zal ik de planken nog schuren en een kleurtje geven, en dan waarschijnlijk nog een keertje opschuren voor een geleefd effect. welke kleur het wordt, daar ben ik nog niet over uit...

oh ja, en afgelopen zomer heb ik wat roodbruine terracotta potten omgetoverd.
snel en goedkoop...die oude stenen bloempotten voorzien van een nieuw grijs kleurtje "Zinc Grey" mini-tester potje verf van de Karwei, bedoeld voor op de muur,maar kan ook prima op een (poreuze) buitenpot..en heeft al aardig wat regenbuien over zich heen gehad..én de verf heeft er geen hinder van gehad..

....bedankt voor je bezoekje,en een heel fijne dag. Groetjes,Marian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

reacties zijn welkom :)