vrijdag 10 juli 2009

geboortekaartjes


......Hallo allemaal..pfftt..wat kan je toch aan het rommelen zijn met zo'n fotobewerkingsprogramma..maar, het is me nu eindelijk (!)gelukt om een collage te maken...Met Picasa..heel gemakkelijk,dat wel,maar ik kon nooit meer de foto op mijn eigen pc vinden,ha!
Nu nog netjes mijn tekst hier neerzetten,dát wil dus niet zoals ik het graag zie,maar ik vind het nu wel genoeg voor vanavond..


dan is het nu eindelijk zover dat ik de geboorte-kaartjes


mag laten zien..Ik heb ze al een hele poos klaar..Het is dus niet zo dat ik de laatste tijd niks gedaan heb...Het was nu alleen nog maar wachten tot de kleine baby zich aankondigde.Het is het eerste kleinkindje van een vriendin van mij..Samen met haar heb ik deze geboortekaartjes gemaakt.

Heel leuk werk,en de jonge moeder "to be",was er erg blij mee.Zelf had ik het kaartje liever met een zacht pastelkleur lintje gemaakt(zoals in de kleine foto hieronder),maar hee, de 'klant"is tenslotte koning....en nu heb ik alleen het roze lint gebruikt om de kaartjes bijeen te houden.

De kaarten-bewaardoos is eigenlijk een schoenpoets-bewaar doos.


Een fijn weekend,
lieve groet,


marian

2 opmerkingen:

  1. Schitterende kaartjes! Persoonlijk vind ik het roze lint inderdaad mooier, maar ja ieder zijn eigen smaak. Op mijn blog staat een award voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

reacties zijn welkom :)