woensdag 9 maart 2011

...een tweede,of zelfs een derde leven...

hoi,allemaal..Oh ik heb zó de smaak te pakken..
Het begon met het verfen van onze salontafel....nou,ja,alleen het onderste gedeelte dan..Je kent ze wel,die boeren/van oud hout/nieuwgemaakte tafel....
Ik ben zo onderhand wel een beetje uitgekeken op al die oud-grenen meubels.
En toen ik op al die brocante-blogs al die leuke meubels voorbij zag komen,dacht ik "JA!!" ik ga de kwast ook maar weer eens ter hand nemen.
Een mooie "zonlicht"-witte kleur gevonden...heel mooi mat, want ik wil het niet glimmend hebben...én ik ben helemaal blij met mijn "nieuwe" tafel.....

Maar ja, ik ken mezelf,en als ik éénmaal aan het verfen ben, dan kan ik niet meer stoppen, en heb de neiging om alles onder handen te nemen..haha

Zo kwam ik ook weer mijn oude IKEA-kastje tegen.Die had ik ooit al eens gepimpt met de servetten-techniek...wat wel leukkkkkk, maar nu vind ik hem nóg weer leuker.
Lekker stoer papier gebruikt,en de buitenkant wit gemaakt...De randjes een beetje doorgeschuurd voor een nog ruiger uiterlijk.
Cool huh?

....bedankt voor je bezoekje,en een fijne dag. Groetjes,Marian

5 opmerkingen:

 1. Gaaf zeg, dat ladenkastje op die manier! Wat voor papier (zwart met letters) heb je daarvoor dan gebruikt? Scrappapier? Echt stoer geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mijn smaak Marian.
  Het s heel mooi geworden.

  Groetjes Geertje,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank jullie wel...@Danielle...verdorie,ik dacht nog, ik moet dat randje bewaren,waar de naam op staat...maar ik heb het al weggegooid..sorry.Ik had nog wel een soortgelijk papier van mymindseye..(meadowdark)..óók heel mooi hoor, een beetje dezelfde soort.
  groetjes,Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je ladekastje helemaal super-de-puper!!!

  BeantwoordenVerwijderen

reacties zijn welkom :)