dinsdag 3 augustus 2010

mijn vader....


Dit album ligt alweer een paar jaar in mijn kast..Het was het eerste album wat ik gemaakt heb, en nu ik er goed over nadenk ook eigenlijk het enige... Sommige pagina's ben ik heel tevreden over,maar andere had ik nu beslist anders gedaan.
Nu ik het weer terug zie vind ik het nog steeds wel leuk,maar dat komt natuurlijk omdat het weer mooie momenten terughaalt.
Mijn vader is al 18 jaar overleden,maar ik denk nog heel geregeld aan hem..Hij is helaas maar 52 jaar geworden...véél te jong, en het doet me pijn dat hij niet kan zien hoe wij en de jongens nu leven.
Gelukkig heb ik wat papieren kunnen redden zoals zijn miltitaire oproep en rijbewijzen...hoe leuk is dat?
Ik zet hier een paar foto's neer,en de rest is in de Slide te bekijken,anders word het wel een héél lang blogbericht.11 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooi album.
  Vooral die oude papieren heb je mooi verwerkt. Bijzonder dat je deze nog hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig marian!!!!!!!!!!! alles is zo'n mooi geheel! t papier, de foto's de originele papieren! een heel mooie dierbare herinnering zo!

  gr irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien je enige boek maar dan wel een hele mooie en wat een gevoel zit erin, emotioneel zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig album
  En wat leuk al die oude documenten die je er in verwerkt hebt.
  Een hele mooie en bijzondere herindering aan je vader.

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig album! Het is een mooie herinnering aan je vader!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dit is een heel mooi werkje van je!
  Echt prachtig!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een mooi boek vol herinneringen. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt als je zegt dat je sommige dingen nu anders zou doen. Er is zoveel moois bijgekomen in een paar jaar tijd. Als ik alleen al terug kijk naar de kaarten die ik twee jaar geleden maakte en die vergelijk met nu, is er al een wereld van verschil. Het scrappen is veel uitbundiger geworden. Dus het is niet alleen een herinnering aan je vader, maar het geeft ook meteen een mooi tijdsbeeld van het scrappen weer.

  gr. Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt, écht zo onwijs mooi dit! Dit moet een heel bijzonder boekje voor jullie zijn.... Wat mooi om die papieren erin te verwerken!

  Doei doei

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig gedaan en wat een bijzondere herinnering aan je vader. Mooi ook dat je die oude documenten nog hebt en er in verwerkt heb. Het prikkeldraad op de voorkant vind ik ook heel mooi, maar vroeg me wel gelijk af of hier ook iets symbolisch bij hoort?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig album vol herinneringen. Eén van mijn eerste layouts was ook over mijn vader (het is nu 7 jaar gelden dat bij is overleden). Groetjes, Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lieve sis...de jaren vliegen voorbij, maar af en toe staat ook voor mij de tijd even stil als ik naar dit boekje kijk, dank je wel voor deze dierbare herinnering...
  Loveya!

  liefs Trijn

  BeantwoordenVerwijderen

reacties zijn welkom :)