vrijdag 27 augustus 2010

Vakantie

Vakantie!!!!
Vorig jaar zijn we niet op vakantie geweest omdat Joop op uitzending naar Afghanistan was..Nu gaan we over twee weekjes lekker met z'n beiden 8 dagen naar Italie...Ik heb er zóóóó'n zin in..
We gaan een stedentrip doen.
Dat wil zeggen, met het vliegtuig naar Italie, en dan vanuit Rimini met de bus naar Rome,Venetie,San Marino en als extra-tje een dag naar Florence....Hoe gaaf is dat allemaal..
Nee, het word zeker geen luie vakantie..
We zullen vaak vroeg moeten opstaan...en meteen de gemakkelijke schoenen aan....

Dat bracht me bij de vakantie foto's van Kreta....die liggen al zo lang klaar om iets mee te doen, maar het kwam er gewoon niet van....ik heb nu eindelijk eens een begin gemaakt met de foto's van Kreta.
Hier zijn we in 2008 geweest,dus dat werd wel tijd.
Hier zijn twee foto's gebruikt van onze oudste zoon Jeff..

De blauwe kleur van zijn ogen spetteren van de foto af, (..al zie je dat niet zo op deze foto terug..) en de papieren zijn hier zo mooi bij....

....bedankt voor je bezoekje,en een fijne dag. Groetjes,Marian

4 opmerkingen:

 1. Zo, weer even op je blog geweest hoor, wat een prachtige layout heb je weer gemaakt en wat een hunk zeg, die zoon van jou. Leuk dat ik je vanmiddag weer even heb gesproken,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf lootje zeg, ziet er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze layout is heel mooi geworden. De details, zoals het touw vind ik erg leuk gedaan. Mooi papier en foto's, alles pas perfect bij elkaar.
  Groetjes, Maria

  BeantwoordenVerwijderen

reacties zijn welkom :)